Hur går det till

1

BOKNING

Framförhållning
De senaste åren har studentmarknaden växt, både efterfrågan och utbudet har ökat Det har resulterat i att majoriteten av klasserna bokar sitt studentflak redan i början på mars. Vi rekommenderar er därför att börja planeringen i tid så att ni har god framförhållning. När ni känner er redo att boka finns vi här för er!

2

BETALNING AV STUDENTFLAKET

Delbetalning
I samband med kontraktsskrivningen informeras hyresmannen om att en delbetalning på 5000 kr skall betalas till Flakfesten’s bankgiro. Delbetalningen bekräftar er bokning.

Slutbetalning

Slutbetalningen sker senast 60 dagar efter bokningstillfället till Flakfesten’s bankgiro, skulle det vara så att ni bokar tätt inpå färd så kommer vi tillsammans överens om när slutbetalningen skall ske.

3

GENOMFÖRANDET

Leveransformulär
60 dagar innan bokad färd vill vi att ni har fyllt i vårt leveransformulär.

I formuläret ska följande bl.a. besvaras:

  • Vilket datum ni beställt flaket.
  • Adress till skolan
  • Vilken tid ni springer ut.
  • Vem som är funktionär.
  • På/-Avstigningsplats
4

FLAKVÄRD

Flakfesten har alltid varit mån om att regler och hänvisningar sköts på flaket, därför kräver vi att klassen/gruppen som har hyrt studentflaket har en flakvärd ombord på lastbilen under färd. Flakvärden måste vara minst 25 år gammal.

Uppgiften för flakvärden är att ha kontakt med chauffören om något på flaket skulle inträffa, samt hålla ordning så att inget missköts eller förstörs. Flakvärden får under inga omständigheter vara alkoholpåverkad.

5

AVSTIGNING

Efter färden så kommer chauffören att släppa av samtliga passagerare på platsen som angivits i leveransformuläret. Där hjälps ni åt att snabbt ta bort den dekoration som ni tagit med er eller satt på lastbilen. Efter det städar ni bort ölburkar/flaskor samt annat ”skräp”. Själva grovstädningen står Flakfesten’s för. Vi ser även till att ljudanläggningen kommer tillbaks till ljudfirman.

Flaket anländer – Uppställning & dekoration

Studentflaket kommer till den adress ni angivit i formuläret tidigast 2 timmar senast 1 timme innan färd. Där hjälper era nära och kära till med att dekorera flaket. Dekorera flaket precis som ni vill!
Vi kräver dock att inget stötande eller olagligt står på banderoller eller affischer. Lastbilen står till ert förfogande i 5 timmar, då är dekorering, påstigning och avstigning inkluderat. Själva färden på studentflaket pågår i ca 3 timmar.